Aurajoki-muistot ja muistot turkulaisista naisista talteen!

Kerrottu ja koettu Turku -hankkeen kyselyt on avattu. Tervtuloa kirjoittamaan muistoja vaikkapa joulunpyhien ajankuluksi!

Kerro joestasi -kyselyllä keräämme Aurajokeen liittyvää muistitietoa. Kyselyyn voi vastata kolmella eri tavalla: voit kirjoittaa vapaasti Aurajokeen liittyvistä muistoista, mutta voit myös kirjoittaa tietyistä aihepiireistä, jotka on listattu kyselyn yhteyteen. Lisäksi olemme kiinnostuneita mielipiteestäsi tulevaisuuden Aurajoesta. Miten haluaisit joen ja jokirantojen kehittyvän?

Kerro Turun naisista -kyselyssä taas olemme kiinnostuneita turkulaisten naisten tarinoista. Keräämme elämäntarinoita ja muistettuja kokemuksia naisten arjesta, heidän päivistään ja vuosistaan kodin, työn ja harrastusten parissa. Kyselyyn voi vastata kolmella tavalla: voit kirjoittaa hyvin muistamasi turkulaisen naisen elämäntarinan tai osan siitä tai kirjoittaa omasta elämästäsi. Lisäksi voit kirjoittaa muistoja erilaisiin teemoihin kuten lapsuuteen, käsitöihin tai liikuntaharrastukseen liittyen.

Kyselyihin voi vastata vuoden 2011 aikana.

Kategoriassa Tiedotteet. Pysyvä linkki artikkeliin.

2 kommenttia artikkeliin Aurajoki-muistot ja muistot turkulaisista naisista talteen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *