Joen ja kaupungin tulevaisuus: Studia generalia -luento ti 15.11. klo 18

Kerrottu ja koettu Turku –hanke ja Turun Historiallinen Yhdistys järjestävät syksyllä 2011 monitieteisen ja tutkimuksen raja-aitoja ylittävän Studia Generalia –luentosarjan. Luennot käsittelevät Aurajoen ympäristöä sekä turkulaisten naisten historiaa, nykypäivää ja tulevaisuutta. Luentosarjassa kerrotaan myös hankkeessa saaduista tutkimustuloksista sekä esitellään esiinnousseita näkökulmia ja tutkimuksen suuntaviivoja liittyen Aurajokeen kulttuuriympäristönä ja Turkuun naisten kaupunkina.

Studia Generalia –luentosarjan päättää tiistaina 15.11.2011 Professori Harri Anderssonin luento ”Joen ja kaupungin tulevaisuus”.

Harri Andersson on Turun yliopiston maantieteen professori. Hänen erityisosaamisalueitaan ovat  ihmismaantiede, kaupunkitutkimus, kaupunkisuunnittelu, maantieteen historia ja teoria sekä Japanin ja USA:n aluetuntemus. Hän toimii myös Turku 2011 -arviointiohjelman vastuuhenkilönä.

Luennot pidetään tiistaisin klo 18-20 ajalla 13.9.-15.11.2011 Forum Marinumin auditoriossa, osoitteessa Linnankatu 72.

Kaikille Studia Generalia –luennoille on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Kategoriassa Tiedotteet. Pysyvä linkki artikkeliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *