Päivänvaloa Heidekenillä -muistelukävely la 21.5. ja su 22.5.2011 klo 11-14 Perhetalo Heidekenillä, Sepänkatu 3

Muistatko vielä syreenien tuoksun Heidekenin pihalla? Tai miltä tuntui kuunnella muiden samassa huoneessa synnyttäneiden ääniä ja heidän pienokaistensa ensiparkaisuja? Millaisia tunteita synnytyssairaalan lopettaminen Sinussa herätti? Mitä heidekeniläisyys merkitsee turkulaisille?

Muistelukierroksen aikana päästään kurkistamaan entisen synnytyssairaalan saleihin ja potilashuoneisiin. Samalla pohditaan muun muassa sitä, mikä teki Heidekenistä niin erityislaatuisen synnytys- ja työympäristön. Kierroksen aluksi osallistujilla on mahdollisuuus tutustua Päivänvaloa Heidekenillä -näyttelyyn.

Tule jakamaan muistosi kanssamme! Toivomme juuri Sinun saapuvan paikalle, olitpa sitten syntynyt, synnyttänyt tai työskennellyt Heidekenillä. Kaikenikäiset turkulaiset naiset ovat tervetulleita muistelemaan. Meitä kiinnostavat myös Heidekenin myöhemmät vaiheet sekä muistot rakennuksen nykyisestä käytöstä.

Tapahtuma on ilmainen. Lämpimästi tervetuloa!

Kategoriassa Naisten Kaupunki » Naisten Kaupunki » Tiedotteet. Pysyvä linkki artikkeliin.

Yksi kommentti artikkeliin Päivänvaloa Heidekenillä -muistelukävely la 21.5. ja su 22.5.2011 klo 11-14 Perhetalo Heidekenillä, Sepänkatu 3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *