Kerrottu ja koettu Turku 2011: päätöstilaisuus tiistaina 13.12.2011 klo 12.00–14.00

Kerrottu ja koettu Turku 2011 hankkeen  päätöstilaisuus järjestetään

tiistaina 13.12.2011 klo 12.00–14.00
Turun Kaupunginkirjaston (pääkirjasto) Studiossa (Linnankatu 2)

Kulttuuripääkaupunkivuoden lähestyessä loppuaan on aika kiittää ja koota ajatuksia. Hankkeen päätöstilaisuudessa pohditaan kerrotun ja koetun Turun olemusta nyt kun aktiivisin toiminta on takana. Mitkä olivat hankkeen lähtökohdat, mitä opittiin ja koettiin. Tilaisuuden puheenvuoroissa esitellään niitä tuloksia ja ajatuksia, joita uudenlainen yliopiston ja kaupunkilaisten välinen vuoropuhelu tuotti. Tilaisuus on samalla kiitoksenosoitus hankkeeseen osallistuneille. Kaikki muistelutyöpajojoihin osallistuneet, näyttelyissä käyneet, studia generalia -luentosarjaa seuranneet ja kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat lämäpimästi tervetulleita!

Ohjelmassa hankkeen opettajien ja opiskelijoiden puheenvuoroja

Glögitarjoilu
Tervetuloa!

Kategoriassa Tiedotteet. Pysyvä linkki artikkeliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *