Nostalginen yhteislaulutilaisuus 24.8.2011

”Lapsoset ketterät kotihaasta, koivusta oksat taittaa…”
Muistuvatko mielesi vanhat, tutut kouluaikaiset laulut? Nyt on hyvä tilaisuus tulla herättelemään sanoin ja sävelin laulumuistoja tunnelmalliseen yhteislaulutilaisuuteen ke 44.8.2011 klo 17 alkaen Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman, Aurakatu 16, auditorioon. Tilaisuudessa äänen vahvistajina toimivat maineikkaan turkulaisen Föriflikat-kuoron laulajat ja juontajana toimii musiikkipedagogi Sini Ojala.

Samalla on mahdollisuus tutustua naiskuorotoiminnan kokemusmaailmaan Naisäänet soivat – kuuleeko Turku -näyttelyssä, jonka oheistapahtuma yhteislaulutilaisuus on. Näyttely on avoinna 1.9.2011 asti ma-pe klo 9-20 Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa. Lämpimästi tervetuloa!

”Kyl laulamine nii hauskaa o!”

Kategoriassa Naisten Kaupunki » Tiedotteet. Pysyvä linkki artikkeliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *