Kerrottu ja koettu Turku mukana Tieteiden illassa

Kerrottu ja koettu Turku -hanke oli mukana Aurajoki-teemalla Turun yliopiston ja Suomen Akatemian järjestämässä Tieteiden ilta -festivaaleilla 18.8.2011. Tieteiden ilta järjestettiin samaan aikaan kuin Turun Taiteiden yö. Illan aikana kuultiin päälavalla monipuolista ohjelmaa ja yliopiston hankkeet kertoivat toiminnastaan esittelypisteissä.

Kerrottu ja koettu Turku -hankkeen esittelypiste Akatemiantorilla. Kuva: Maija Mäki.

 Vaikka illan aikana satoi muutamaan otteeseen, kävi hankkeen esittelypisteessä jatkuva kuhina. Kerrottu ja koettu Turku -hanke esittäytyi erityisesti Aurajoki-teemalla: kävijät saattoivat kertoa, kirjoittaa tai piirtää Aurajoki-muistojaan. Uusia muistoja tallennettiin illan aikana hankkeen arkistoihin ja osa kävijöistä lupasi myös tulevaisuudessa pistäytyä Muistihuoneella.

Sateen sattuessa esittelypiste siirrettiin katoksen alle. Kiinnostuneita kävijöitä ei pieni tihkusade kuitenkaan haitannut. Kuva: Maija Mäki.

Kategoriassa Aurajoen kulttuuriympäristö » Artikkelit. Pysyvä linkki artikkeliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *