Muistihuone vierailee seuraavaksi Liedon Nautelankoskella, Auran torilla ja Liedon kunnantalolla!

Kerrottu ja koettu Turku -hankkeen Aurajokimuistoja esittelevä ja keräävä Muistihuone siirtyy seuraavaksi Lietoon Nautelankosken museolle. YIT:n sponsoroima, keltaisesta työmaaparakista työstetty Muistihuone kiertää Aurajokivarren kunnissa ja Turussa kesän sekä alkusyksyn 2011 ajan. Muistihuone on avoinna Nautelankoskella päivittäin 20.7.–1.8.2011 klo 10-12 ja klo 13-16. (Huom! Poikkeuksellisesti tiistaina 26.7. Muistihuone avoinna vain klo 13-16!)

Muistihuoneella päivystävät kansatieteen ja historian oppiaineiden opiskelijat. Nautelankosken jälkeen seuraavia kohteita ovat Auran tori ja Liedon kunnantalon edusta. Auran torilla Muistihuone vierailee 3.-15.8. ja Liedon kunnantalolla 17.-22.8. Molemmissa paikoissa Muistihuone on avoinna ma-pe klo 10-12 ja klo 13-16.

Paikalle voi tulla kertomaan, kirjoittamaan tai piirtämään omista Aurajoen muistoistaan ja kokemuksistaan. Hankkeelle voi tuoda myös Aurajoki-aiheisia valokuvia ja muuta materiaalia.  Muistihuoneella voi tutustua Aurajoki-aiheiseen näyttelyyn, jossa esitellään kansatieteen oppiaineessa aiemmin tehtyä Aurajoen muistitietotutkimusta.

Kuva: Terttu Tikkasen kokoelmasta.

Muistihuone on osa Kerrottu ja koettu Turku -hankkeen Aurajoen kulttuuriympäristö – osakokonaisuutta sekä kulttuuripääkaupunkivuotta. Näyttelystä ja Muistihuoneesta vastaa Turun yliopiston Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos.

Muistihuone vierailee loppukesästä ja alkusyksystä vielä Turun Halisissa, Ruskon kirjastolla ja Turun Manillassa. Tervetuloa Muistihuoneelle!

Kategoriassa Aurajoen kulttuuriympäristö » Aurajoen kulttuuriympäristö » Tiedotteet, avainsanat . Pysyvä linkki artikkeliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *