Aurajoen Muistihuone saapuu Turkuun!

Kerrottu ja koettu Turku -hankkeen Aurajokimuistoja esittelevä ja keräävä Muistihuone saapuu Turun keskusta-alueelle heinäkuun alussa. YIT:n sponsoroima, keltaisesta työmaaparakista työstetty Muistihuone on avoinna Vähätorilla Käsityöläismarkkinoiden aikana 30.6.–3.7.2011 ja Forum Marinumissa 6.7.–18.7.2011 Muistihuone on avoinna päivittäin klo 10–12 ja klo 13–16. Muistihuoneella päivystävät kansatieteen ja historian oppiaineiden opiskelijat.

Paikalle voi tulla kertomaan omista Aurajoen kokemuksistaan tai vaikka kirjoittamaan omista muistoistaan. Hankkeelle voi tuoda myös Aurajoki-aiheisia valokuvia ja muuta materiaalia.  Muistihuoneella voi tutustua Aurajoki-aiheiseen näyttelyyn, jossa esitellään kansatieteen oppiaineessa aiemmin tehtyä Aurajoen muistitietotutkimusta.

Turun keskustakohteiden jälkeen Muistihuone vierailee heinäkuun loppupuolella Liedon Nautelankoskella ja myöhemmin kesällä Aurassa, Liedon keskustassa, Ruskolla, Turun Halisissa ja Manillassa. Hankkeen väki toivottaa kaikki tervetulleiksi kertomaan Aurajokimuistoistaan!

Tervetuloa muistelemaan Aurajokea! Kuva: Terttu Tikkanen.

Lue myös Turun yliopiston kansatieteen oppiaineen kenttätyökurssin osallistujien ja hankkeen harjoittelijoiden kenttäpäiväkirjoja Muistihuoneen toiminnasta hankkeemme sivuilta.

Kategoriassa Aurajoen kulttuuriympäristö » Tiedotteet. Pysyvä linkki artikkeliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *