Muistihuoneen tiedotustilaisuus to 16.6.2011 klo 10 Sirkkalan kasarmilla

Muistihuoneen tiedotustilaisuus järjestetään to 16.6.2011 klo 10.00 Muistihuoneessa Sirkkalan kasarmialueen pihalla osoitteessa Kaivokatu 12. Tervetuloa!

Tervetuloa muistelemaan Aurajokea! Kuva: Terttu Tikkasen kokoelma.

Muistihuone kiertää koko kesän taltioimassa Aurajokilaakson jokikokemuksia. Muistihuoneella esitellään myös Turun yliopiston kansatieteen oppiaineessa tehtyä Aurajokeen liittyvää muistitietotutkimusta. Otamme vastaan kirjallista materiaalia ja valokuvia tallennettavaksi hankkeen käyttöön.

Muistihuone on osa Turun yliopiston Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitoksen Kerrottu ja koettu Turku -hanketta. Hanke rakentuu Aurajoen kulttuuriympäristö- ja Naisten kaupunki -teemoille. Aurajoen ympäristön arkipäivän kokemuksia kerätään opiskelijavetoisesti Muistihuoneessa. Muistitietoaineisto jää elämään virtuaalisena ja työn tulokset ovat tulevaisuudessa tutkijoiden käytössä. Kerrottu ja koettu Turku -hanke on osa Turun kulttuuripääkaupunkivuotta.

Kategoriassa Aurajoen kulttuuriympäristö » Aurajoen kulttuuriympäristö » Tiedotteet. Pysyvä linkki artikkeliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *