Vanhasta uutta -vaihtokauppatori Martin kulttuuriolohuoneessa ke 22.6.2011 klo 17

Onko kaapissasi ylimääräistä tavaraa, jota et tarvitse? Kyllästyttävätkö samat iänikuiset asusteet? Tuo vanhat tavarasi vaihtoon ja ota uudet tilalle! Se on aivan ilmaista ja siitä hyötyy jokainen.

Pula-aikana vanhan hyödyntäminen oli välttämätöntä. Ruuan ohella pula oli kaikesta tavarasta, etenkin kengistä ja vaatteista. Kansalaisille jaettiin ostokortteja, jotta tavarat olisi saatu jaettua tasapuolisesti. Säännöstelyn aikana kukoistikin vaihdantatalous.

Vaikka nykyaikana meillä harvoin on pulaa tavarasta, vaihtokauppa on ympäristöystävällistä ja hauskaa. Samalla kun pääsee eroon ylimääräisestä roinasta, voi myös tehdä yllättäviä löytöjä. Ja mikäpä olisikaan parempi tapa esimerkiksi pienituloiselle opiskelijalle! Vaihdon ei tarvitse koskea ainoastaan tavaroita – myös palveluksia voi vaihtaa. Joku saattaa ilahtua muuttoavusta tai koiran ulkoiluttamisesta.

Paikalla myös niksinurkka, jossa voit vaihtaa omat niksisi uusiin arkeasi helpottaviin älynväläyksiin! Tervetuloa Martin olohuoneeseen osoitteeseen Stålarminkatu 3.

Kategoriassa Naisten Kaupunki » Naisten Kaupunki » Tiedotteet. Pysyvä linkki artikkeliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *