Kolmas Aurajoki-aiheinen muistityöpaja Ruskon pääkirjastossa

Ruskon pääkirjastossa järjestettiin keskiviikkona 20.4.2011 klo 13-19 kolmas Aurajoki-aiheista muistitietoa kerännyt muistityöpaja. Sekä Ruskon muistipajan että aiempien 17.3. Turun Kristillisellä opistolla ja 13.4. Liedon kaupungintalolla järjestettyjen muistipajojen taustalla on Turun kulttuuripääkaupunkivuoden Kerrottu ja Koettu Turku -hankkeen Aurajoen kulttuuriympäristö -osahanke.

Ruskon muistipaja pidettiin Ruskon pääkirjastossa. Kuva: Sanna Saarto.

Kirjastossa järjestetyssä muistipajassa vieraili sekä paikallisia ruskolaisia että myös turkulaisia muistelijoita. Heiltä saatiin talteen Ruskoa, Lietoa ja Turun keskustan aluetta koskevaa Aurajokeen liittyvää muistitietoa. Apuna jokiaiheisten muistojen keräämisessä käytettiin mielikuvakarttoja sekä jokiaiheista teemahaastattelurunkoa.

Jokimuistoja viriteltiin mieleen karttatehtävien avulla. Kuva: Sanna Saarto.

Kategoriassa Aurajoen kulttuuriympäristö » Artikkelit. Pysyvä linkki artikkeliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *