Kensuke Shimizu – jokivaloa

Aurajoki kulttuuriympäristönä -hanke on saanut yhteistyökumppanikseen japanilaissyntyisen taiteilijan ja etnologin Kensuke Shimizun (s. 1974). Shimizu on asunut, opiskellut ja työskennellyt Japanissa, Yhdysvalloissa ja Englannissa. Vuonna 2011 hänellä on näyttelyjä mm. Tokiossa, Barcelonassa ja Pariisissa. Parhaillaan hän myös  valmistelee Turun yliopiston etnologian oppiaineeseen urbaania valoa koskevaa väitöskirjaansa. Tapaustutkimuksina ovat Turun ja Tokion kaupungit.

Shimizu käyttää kenttätöissään ja aineiston keruussaan runsaasti valokuva-aineistoja. Sivuillamme on joitakin hänen valokuvistaan. Kuvat kertovat joen ja valon suhteesta ja toivomme, että voisit kommentoida niitä.

Kuva: Kensuke Shimizu.

Kuva: Kensuke Shimizu.

Kuva: Kensuke Shimizu.

Kuva: Kensuke Shimizu.

Kuva: Kensuke Shimizu.

Kuva: Kensuke Shimizu.

Kuva: Kensuke Shimizu.

Kuva: Kensuke Shimizu.

Kategoriassa Aurajoen kulttuuriympäristö » Artikkelit. Pysyvä linkki artikkeliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *