Naisten kaupunki -kirja julkistettiin 30.11.2010

Anu Lahtisen, Sini Ojalan ja Kirsi Vainio-Korhosen teos Naisten kaupunki – turkulaisten naisten historiaa julkistettiin 30.11.2010 Turun pääkirjaston Studiossa. Teoksen kustantaja on Turun Historiallinen Yhdistys ja se on osa Kerrottu ja koettu Turku -hanketta, joka kuuluu Turku 2011 Euroopan kulttuuripääkaupunkiohjelmaan.

Kuvassa vasemmalta Anu Lahtinen, Kirsi Vainio-Korhonen, Sini Ojala sekä Meri Heinonen.

Naisten kaupunki on laajalle lukijakunnalle tarkoitettu runsaasti kuvitettu teos, jossa tunnetut naishistorian tutkijat kirjoittavat Suomen vanhimman kaupungin historiasta tyttöjen ja naisten näkökulmasta. Kirjan ajallinen jänne ulottuu keskiajalta aina 1900-luvun loppupuolelle saakka ja teoksessa äänensä saavat kuuluviin erilaiset naiset piioista porvarskoihin ja laivatytöistä Turun linnan naisiin.

Kirjaa myyvät hyvin varustetut kirjakaupat kuten:
Akateeminen kirjakauppa
Suomalainen kirjakauppa
Pieni kirjapuoti
Tiedekirja (Helsinki)
Verkkokirjakauppa Granum

Kategoriassa Naisten Kaupunki » Artikkelit. Pysyvä linkki artikkeliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *